Tervehdys!

Tämä on ensimmäinen blogiteksti, jota kirjoitan Tiedon jyväsiä- blogeihin, joten lienee hyvä tilaisuus kertoa
hieman yrityksen taustoista.

Peltotieto Oy on perustettu palvelemaan suomalaista viljelijää. Luulen, että melko moni ihminen pohtii kysymystä ”mitä haluaisin tehdä isona?” aina silloin tällöin, vaikka elämää ja työelämää olisikin jo takana jokunen vuosi. Kun itse sitä aika ajoin pohdin, tulen aina samaan vastaukseen; haluan auttaa viljelijää niissä asioissa, joissa koen voivani olla parhaiten avuksi ja hyödyksi. Minulle jokainen tila – iso tai pieni- on yhtä tärkeä, koska jokainen meistä tekee työtä omista lähtökohdistaan.

Yrityksen logossa on kaksi elämälle ja kasvulle tärkeää väriä edustettuna; sininen ja vihreä. Sininen kuvastaa vettä joka mahdollistaa vihreän kasvun, orastumisen. Itselleni sininen kuvastaa myös puhtaita vesistöjämme; sellaista luonnon rikkautta joka hakee vertaistaan. Vaikka paljon parjataan maatalouden haitallisia vaikutuksia ympäristöön, vesistöjen kuntoon ym., näen itse niin näissä kuin myös esimerkiksi ilmastonmuutokseen liittyvissä kysymyksissä, että maatalous voi olla näissä keskusteluissa myös ratkaisijan roolissa, positiivisessa mielessä.

Näillä sivuilla on tarkoitus julkaista blogitekstejä peltoviljelyyn liittyvistä ajankohtaisista asioista, kuten esimerkiksi viljelyn suunnitteluun liittyvistä teemoista, kasvustohavainnoista jne. Parin viikon päästä olisi tarkoitus osallistua mielenkiintoiseen webinaariin sienijuurten merkityksestä viljelyssä; ehkäpä kirjoitan myös siitä!

Ja vielä lopuksi sananen yrityksen palveluista, jotka onkin kuvattu tarkemmin palvelut-välilehdellä. Palvelutarjonta lisääntyy vielä nykyisestä ja nettisivut päivittyvät aika ajoin, joten käythän aina välillä kurkkaamassa! Mutta jo nyt voin sanoa, että yrityksen palvelut kattavat monipuolisesti peltoviljelyyn liittyvät toimenpiteet; ensin suunnitellaan, sitten tehdään ja seurataan, ja lopuksi katsotaan kuinka onnistuttiin. Otathan minut tähän avuksesi!

Anu Rossi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *